Yerli ve yabancı tatilcilerin en çok tercih ettiği merkezler arasında yer alan Karasu’da, Kurban Bayramı dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Yaşanan yoğunluğa rağmen tatili sorunsuz geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı İshak Sarı, “Dört günlük bayram tatilinde cennet ilçemiz Karasu’ya misafir akını yaşayacağımızı biliyorduk” dedi.

 

“Bayram öncesi tüm birim amirlerimizle toplantılar düzenleyerek herhangi bir sorun yaşanmaması için önlemlerimizi aldık” diyen Sarı, “Beklediğimiz bir nüfus yoğunluğunu ilçemizde ağırladık. Mavi bayraklı plajımız adeta Akdeniz ve Ege sahillerini aratmadı” ifadelerine yer verdi.

 

AKSAMA YAŞANMADI

 

Çalışmaları aksatmadan hizmete devam eden tüm Karasu Belediyesi personellerine teşekkür eden Başkan İshak Sarı, “Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimiz 24 saat boyunca saha çalışmalarına devam etti” diye konuştu.

 

Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kontrollü bir şekilde saha çalışmalarına devam etti” ifadelerini kullanan Sarı, “Dört günlük bayram tatilinde büyük sorun yaşanmamasında büyük payı olan tüm Belediye personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

BAYRAMDA KARASU'DAN GÖRÜNTÜLER: