KarasuHaberleri.com & Önü Karasu
Esra Angün’ün haberi


Karasu mahalle muhtarları, 2 Kasım’da Muhtarlar Derneği Başkanlığı için sandığa gidecek. Bir yılını tamamlamadan erken kongre sürecine giden muhtarlar, dernek için başkanını seçecek.

 

Muhtarlar Derneği Başkanlığı’ndan istifa ettiğine dair söylemlere ilişkin açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik, “İstifa etmedim. Görevimi sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğim. Yalnızca kongrede aday olmayacağım” ifadelerini kullandı.

 

HİZMETİN AKSAMAMASI İÇİN

 

Muhtarlar ile siyasi ayrılıkları nedeniyle erken seçime gittiklerine de değinen Türker Tetik, “Muhtarlarımızın çoğu sağ görüşlü. Belediyemiz de öyle. Mahallelere hizmet alımı noktasında sıkıntı yaşanmaması için erken seçimin daha doğru olacağını düşündük” dedi.

 

Başkanlık için aday olmayacak olan Tetik, “Muhtarlarımız arasından Dernek eski Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu’nun ismi geçiyor. Topaloğlu’nun dışında henüz ismi geçen biri yok. Ancak, daha bir buçuk ay var. Başkan kim olursa olsun, seçimin ilçemiz ve derneğimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.