KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi

 

İdlip’te meydana gelen hain saldırı sonucu yaralanarak Hatay’da tedavi altına alınan, ardından Ankara’ya sevk edilerek tedavisine GATA’da devam edilen Karasulu uzman çavuş Levent Kara, saldırıdan günler sonra sosyal medya hesabında duygu dolu bir paylaşım yaptı. Kara’nın beraber görev yaptığı ve aynı saldırıda şehit olan tim arkadaşlarının fotoğraflarıyla birlikte yaptığı paylaşım yürekleri dağladı. Uzman Çavuş Levent Kara, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

Resimlerde gördüğünüz yiğitler benim aslan kardeşlerim. Benimle birlikte İdlip’teki hain saldırıda yaralı ve şehit düşen 36 kardeşlerimden bazıları. 15 kişilik bir komando timinin ölümsüz Koçyiğitleri... İki yıllık kısa bir süre içinde Doğu ve Güneydoğu’da, sınır ötesi harekâtta verilen bütün görevleri üstün vazife anlayışıyla yerine getiren bir komando timi. Aramızda Maraşlı, Yozgatlı, Tokatlı, Ankaralı, Hataylı, Bitlisli, Mersinli, Antepli, Tekirdağlı ve ben Sakaryalı’dan oluşan bir tim. Hani derler ya: “Özenle toplamışlar sanki her telden her cinsten” diye... Vallahi de öyle billahi de öyle... 15 koç yiğitten geriye kalan sadece bir avuç kişi…

 

Sorgulamadım mı? Zaman zaman sorguladım, “Biz burada ne yapıyoruz?” diye. “Ne işimiz var?” diye. Ama gördüm, anladınız mı? Gördüm. İnsanların kadınlarını, kızlarını yani namuslarını nasıl bir güvenle hiç tanımadıkları bir Türk askerine nasıl emanet ettiklerini gördüm. İdlip’e giderken yolda kahvemizi çayımızı demleyip ninenin elinde bir demlik, torunun elinde bir tepsiyle askeri konvoyun önünü nasıl kestiğini, o yoklukta ekmeğini bizimle nasıl paylaştığını gördüm. İnsanların gözlerinin içine baktım ve GÖRDÜM!

 

Görmemiş, duymamış, bilmiyor olabilirsiniz. Ama lütfen sıcak yataklarınızda yatarken, elinize bir kahve alıp sabah işe giderken sosyal medyada atıp tutmaktan rica ediyorum vazgeçin. Gördükçe zoruma gidiyor. İnanın bunları GATA’da ağrılarımdan uyuyamadığım bir gecemde sizlere sitem ederek yazıyorum.

 

Son olarak saygı ve minnetle...

 

Şehit Akif Akçadağ (Kahramanmaraş)
Şehit Hasan Hüseyin Özdemir (Yozgat)
Şehit Birhan Er (Tekirdağ)
Şehit Halil Çankaya (Ankara)
Şehit Ahmet Saygılı (Kahramanmaraş)
Şehit Selim Nergiz (Gaziantep)
Şehit Güven Kurtulmuş (Bitlis) ölümsüzdür.

 

PARS Timi sizi unutmayacak.