Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Karasu basını için bir kahvaltı programı düzenlendi. Okulun Gıda Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan kahvaltı ile eğitimciler ve basın mensupları bir araya geldi. Kahvaltıya Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Şube Müdürleri Halil Dursun ve Ahmedlatif Şahin ile okul eğitimcileri katıldı.

 

 

Okul Müdürü Canan Başaran tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Gıda Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu ve öğrenciler tarafından servis edildi. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada, “Karasu basını ve İlçe Milli Eğitim, birlikte çalışan iki ayrı birimiz. Bugüne kadar Milli Eğitim tarafından yapılan örnek çalışmaları siz basın mensupları aracılığıyla hem Karasu’muza hem Sakarya’ya duyurabildik. Geçmişten bugüne kadar yaptığınız değerli çalışmalardan ve emeklerinizden dolayı siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Gıda Bölümü öğrencilerimizin de eline sağlık diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okul Müdürü Canan Başaran ise, “Her projemizde ve çalışmamızda bizlerin yanında olan basın mensuplarına istedik ki bizler de bir jest yapalım. Bize olan güveninizin ve sevginizin karşılığını ödeyemesek de bir miktar katkıda bulunalım. Karasu basını iyi ki var ve iyi ki sizlerle çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Kahvaltı sonrası, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi anasınıfı öğrencileri, basın mensuplarına birer gül takdim etti ve hep bir ağızdan “Dünya Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” diyerek büyük bir sürpriz yaptı. Basın kurumu temsilcileri ve çalışanları da, kendileri için düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Karasu basını olarak, her zaman eğitimcilerimizin ve öğrencilerin yanındayız” dedi.