KarasuHaberleri.com & Karasu Cihan Haber
Nevtan Angün'ün haberi
 

Şubat ayının sonuna doğru gerçekleştirilmesi planlanan İYİ Parti Karasu İlçe Olağan Kongresi öncesi adaylığını açıklayan Hasan Sarıoğlu, hedeflerini ve projelerini dile getirdi. “Kongre öncesi adaylık konusunda ismimiz ortaya atıldı. Arkadaşlarımızın tavsiyeleri sonucu ben de doğru olacağına, partimizi iyi şekilde temsil edip daha ileriye götürebileceğimize inanarak adaylığımı açıkladım” diyen Sarıoğlu, “Aslında adaylığım beş, altı ay öncesinden konuşulmaya başlandı. O zamanlarda net bir karar vermedim. Bir dizi görüşmelerin ardından adaylığımı açıklamaya karar verdim. Karasu için bir şeyler yapacağız. Partimiz için iyi şeyler yapacağız. Büyük ölçüde destek gördüm, bu teveccühten de memnunuz” şeklinde konuştu.

 

Aday değil, partimiz önemli

 

Patimize daha önceden hizmet veren arkadaşlarımızın hepsi, ellerinden geldiği kadar bir mücadele verdi. Elbette eksikler, hatalar olmuştur. Krizler yönetilememiş olunabilir. Ama art niyetli olmamak ve geriye bakmamak lazım. Eleştiri yapmaktan çok çözüm yolu önermek ve proje üretmek lazım” diyerek sözlerini sürdüren Hasan Sarıoğlu, “İlçe başkanlığı için ismi geçen arkadaşlarımız da var, yakın zamanda netlik kazanacak. Siyasette herkes aday olabilir. Siyaset bir demokrasi meydanıdır. Kimin bu işi daha iyi yapabileceğine inanılırsa, delegelerimiz o kişiyi tercih edecek. Kim kazanırsa kazansın, birlik içerisinde yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

Karasu’da iki öncelik

 

Partinin ilçedeki durumu ve ilçe için projelerine de sözlerinde yer veren Sarıoğlu, “İYİ Parti, Karasu’da yeni kurulan bir parti olmasına rağmen bir genel bir de yerel seçim geçirdik. Teşkilatlanma kolay bir şey değil. Hele ki oluşturulan bir korku imparatorluğu altında… Destekçi olduğunu söyleyen çok kişi arkamızda duruyor. Karasu’da daha da büyüyeceğimize inanıyorum” dedi. “Karasu’da önem verdiğim iki değer var, biri gençlerimiz diğeri de ilçemizin kadınları. Gençlerimizin işsizlik sorunu ve sosyal aktivite eksikleri gördüğüm önemli sorunların başında geliyor. Bayanlarımızın ise iş aktivitesi çok düşük seviyelerde. İş bulma sıkıntıları var. Bayanlarımız ve gençlerimiz için bir şeyler yapmak istiyoruz” şeklinde konuşmasını sürdüren Hasan Sarıoğlu, “Kültürel organizasyonlara önem vereceğiz. Gençlerimizin sorunlarını Karasu’da siyaset çatısı altında bangır bangır dile getireceğiz. İşimiz gereği Karasu’nun çevre mahallelerindeki her vatandaşımıza temas ediyoruz. Bu yüzden ilçemizin her köşesindeki sorunların da bilincindeyiz” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: