KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi  /  Kamera: Nevtan Angün

 

 

Karasu Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde eğitim gören yaklaşık 2 bin 500 kursiyer ile 25 usta öğreticinin, Mart ayından önce hazırlamış oldukları ürünler, görücüye çıktı. Bu yıl farklı bir uygulama ile sanal sergi ile ziyaretçilerine kapılarını açan sergiye ilgi yine büyük oldu.

 

Kaymakam Aziz Mercan, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve Şube Müdürü Fikret Güldemir, sanal sergiyi, yerinde inceledi ve Karasu HEM Müdürü Said Özkan’dan bilgi aldı. Sanal sergi, bu ziyaretlerin ardından internet ortamından ziyaretçilerini kabul etmeye başladı.

 

Karasu HEM Müdürü Said Özkan, KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu’ya sergi hakkında bilgi verdi. Pandemi sürecinden önce yapılan çalışmaları, her zamanki gibi fiziki olarak sergilediklerini fakat ziyaretçilere açamadıklarını, onun yerine sanal ortama aktardıklarını belirtti.

 

Özkan, son olarak “Giyim, el sanatları ve mefruşat alanında yapılan çalışmalardan oluşan sanal sergi, Karasu Halk Eğitimi’nin, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kurumsal web sitelerinden veya www.karasuhalkegitimmerkezi.epizy.com adresinden ziyaret edilebilir” diyerek sözlerini tamamladı.


HABERE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR: