KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Karasu’da LGS ile adını duyuran öğrencilerden İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Reyyan Çifci birinci oldu. Onu takip eden Zeynep Zeren Erbatan ikinci olurken Melis Tatlı ise üçüncülüğe adını yazdırdı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Turhan; öğrencilere yollarının, bahtlarının ve geleceklerinin açık olması temennisinde bulunarak onlara birer santranç takımı ile ödüllendirdi. Başarının elde edilmesi kadar devamlılığının da sürdürülmesi gerektiğini söyleyen Turhan, öğrencilere bu konuda mesaj verdi.

 

Başarılı öğrencilerin Karasu dışında okullara gönderilmesi konusunda içinin buruk olduğunu belirten Turhan, bu konu üzerinde Karasu’da bir çalışma içerisine girildiğini, daha nitelikli ve sınav şartıyla girilebilecek okullar olması gerektiği üzerinde durdu.

 

Çetin Turhan, sekiz yıldır burada öğrenim gören öğrencileri bu günlere getiren öğretmenlerin emeklerini de görmezden gelmedi. Okul Müdürü Şeref Çifçi’yi bu konu doğrultusunda tebrik etti. Çifçi, Turhan’a teşekkürlerini ileterek sözlerini öğrencilerine eğitim hayatlarında başarılar dileyerek noktaladı.

 

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: