Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki birliklerinde alınlarının akıyla vatani görevlerini sürdüren Karasulu Mehmetçikler’den Karasu’ya selam ve bayram mesajı gelmeye devam ediyor.

 

Van Erciş’te 108.Topçu Alayı’nda askerlik görevini sürdüren Topçu Er Recep Duran, Karasu’ya ve Karasu’daki sevenlerine selam gönderdi. “Herkesin bayramını kutluyorum. Burada çok rahatız, bizler için dua edin” diyen Duran, arkadaşlarını, dostlarını, ailesini ve tüm sevenlerini çok özlediğini sözlerine ekledi.

 

İstanbul’da askerlik görevini sürdüren Burak Kurtuluş da, “Türkiye’nin her yeri vatan… Burası belki büyükşehir ama Karasu bambaşka, Karasu sıla, Karasu memleket…” diyerek özlemini dile getirdi. “Tüm sevenlerime, dostlarıma ve aileme selam olsun” diyen Duran, herkesi çok özlediğini ve kendileri için dua etmelerini istediğini de belirtiyor.

 

Güneydoğu’nun en güney doğusundan bir selam ise Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün Hudut Karakolu’ndan geldi. Yunus Emre Eriş, “Hudut Karatlları’ndan Karasu’ya selam olsun. Tüm Karasu’ya selamlar. Karasuspor’u seviyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Bayram Aşık, Onur Arslan ve herkese teşekkürler” diyerek sevenlerine ve gönül verdiği takıma selam iletti. Eriş, “Ben ve arkadaşlarım çok iyiyiz. Bizden duanızı eksik etmeyin demeyi de ihmal etmedi.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54