KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi

 

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ile Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un istifa etmeleri üzerine İYİ Parti Karasu İlçe Kurucu Başkanı Levent Arslan, bir basın açıklamasında bulundu. “İstifalar şahsımı hem üzmüş hem de kızdırmıştır” diyen Arslan, milletvekillerinin partilerinden istifa etmesini kabul edilmez bir durum olarak gördüğünü belirtti. “Bu durumu şahsi çıkarlarına kullanan kişiler, kurumsal kimliğimize ve emeklerimize yazık etmektedir” diyen Arslan, “Parti içi çekişme, haksızlık yine partimizin içerisinde kalmalı ve mücadele bu platformda yapılmalıdır” şeklinde konuştu.

 

Dertlerle meşgul olunmalı

 

Partimizde üye kalma da, istifa etmek de bireysel haktır. Ülkücü camianın göz bebeği olan İYİ Parti’de kişisel hesaplar er ya da geç gerektiği nizama ulaşacaktır” diyen İYİ Parti İlçe Kurucu Başkanı Levent Arslan, “Gün birlik olma günüdür. Ülkemizin ve milletinizin iç ve dış siyasi zorlukları, ekonomik sıkıntılar ile milletimizin kan ağladığı günlerde kavga etme zamanı değil, Türk milletinin muhakkak dertleri ile meşgale olma günüdür” ifadeleriyle sözlerini sürdürdü.

 

Önceliğimiz milletimiz

 

Kurucu Başkan Arslan, sözlerini “Partimizin sıkıntıları içeride çözümlenecek bir durumdadır. Sabır ve zaman her derdin çaresi olduğunu bilmemiz ve buna göre hareket etmemiz en sağlıklı duruş olacaktır. Önceliğimizin Türk milletinin refahı ve dertleri olması gerekmekte, bu görüş çerçevesinde kırmadan, dökmeden çaba göstermeye çalışmalıyız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi yılmayacağız, yıkılmayacağız, çalışacağız ve kazanacağız” diyerek tamamladı.