Okul Müdürü Davut Çakmak “Okulumuz, ‘Mutlu öğrenci + mutlu öğretmen = başarılı okul’ adı altında okulumuzda yürütülen proje doğrultusunda yapılan çalışmalarla ve etkinliklerle ikinci dönem TEOG sınavında da üstün başarı göstermiştir. Yine resmi olmayan sonuçlara göre okulumuz Sakarya il birinciliğine en büyük adaydır. 120 soruda 101.69 net ortalaması bu yönde bize fikir vermektedir” dedi.

 

Bu başarının sağlanmasındaki etkenlerden biri de birinci dönem ortalama altında kalan öğrencilerle birebir ilgilenilmesi olmuştur” diyen Çakmak, “Ayrıca fen lisesi hedefleyen öğrencilerimiz de bu süreçte çalışmalarını yoğunlaştırmışlardır. Bu çalışmaların sonucu netlerimize yansımış, birinci dönem göstermiş olduğumuz Sakarya il birinciliği başarısından çok daha yüksek ortalamalara ulaşılmıştır. Birinci dönem TEOG sınavında yapılan 88.00 net ortalaması ikinci dönem resmi olmayan sonuçlara göre 101.69’a yükseltilmiştir” ifadelerini kullandı.

 

Okul Müdürü Davut Çakmak, “Okulumuzun bu başarısında emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere desteklerini hiç esirgemeyen Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu,  okul aile birliği başkanımıza ve değerli velilerimize teşekkür eder, başarımızın artarak devam etmesini dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.