KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

Bugüne kadar sekiz kitabı olan ve düzenlediği imza günlerinde Karasulu okurlarıyla buluşan Karasulu araştırmacı yazar İsmail Soytekinoğlu’nun dokuzuncu kitabı olan “Bir Leningrad Hikayesi” kitap raflarında yerini aldı.

Kitabının çıkmasının üçüncü gününde KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu’yu ziyaret eden Soytekinoğlu, Nevtan Angün ve Ayşenur Elmacı’ya birer imzalı kitabını hediye etti. Yirmi yıllık birikimini bir buçuk yılda kitaba dönüştürdüğünü ifade eden Soytekinoğlu, yaşadığı olayları kaleme aldığını ve konusu itibariyle çarpıcı gerçekleri yazdığı anı-roman-inceleme tarzı kitabının Türkiye’de bir ilk olduğunu da belirtti.

İsmail Soytekinoğlu, dokuzuncu romanında Rusya’da yaşadıklarını kaleme aldı. Kitapta, çarpıcı olaylara yer veriliyor. Yazılanların hepsi yaşanmış olaylardan oluşuyor. Aşk, acı, anılar, maddi zorluklar, mafyanın en sert yüzü ve mutlu günler bir arada yer alıyor.

Karasulu araştırmacı yazar İsmail Soytekinoğlu, “Bir Leningrad Hikayesi” kitabına tüm internet kitapçılarından ulaşılabileceğini belirtirken Karasu’da da Yaşar Kitabevi ve Elif Kitabevi’nde satışının sürdüğünü sözlerine ekledi. Soytekinoğlu’nun üç kitabı daha basılmak ve okurlarıyla buluşmak üzere de gün sayıyor.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: