KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

 

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 18 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen, bu yıl pandemi nedneiyle ara verilen Sakarya İllerarası Karate Ligi, sonlandırıldı. 11 ilden katılan 43 kulübün ortak kararıyla sona erdirilen 2019-2020 sezonu, yapılan dört müsabaka ile tamamlanmış oldu.

 

Final için son iki müsabakanın kaldığı ligin tamamlanmasıyla, Karasu’dan katılan yedi sporcu da ilçeye derece getirmiş oldu. Başarılı birer performans ile ligde iddialı bir ilerleyiş gösteren Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü ile Karasu Halk Eğitimi Merkezi sporcularına ödülleri verildi.

 

Turnuvada ilçemizi başarıyla temsil eden Melisa Öztopaloğlu ve İrem Depe birincilik, Yuşa Yaman Çakar ikincilik, Nisanur Şenek ve Alperen Ustaömer üçüncülük, Gökdeniz Ustaömer ve Hasan Demirel de dördüncülük elde etti.

 

Dereceye giren sporcularımıza ödüllerini Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Işık ile Karate Antrenörü Şevki Abakoç verdi. Sporcuları tebrik eden Ataç, Işık ve Abakoç, başarıların devamını da dilemeyi ihmal etmedi.

 

ÖDÜL TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR: