Karasu’da ilk kez düzenlenecek olan ve izleyenleri adeta kahkahaya boğmaya hazırlanan ‘Karasu Komedi Oyunları Festivali, 9 Ocak Salı günü saat 20:00’da ilk perdesini açacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı zengin kadroları ile dikkat çeken üç muhteşem oyun, 9-10-11 Ocak tarihlerinde üç gece Karasulu tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi konferans salonunda sahneye konacak olan oyunlar, üç gün boyunca saat 20:00’da başlayacak. Festival biletlerinin tükenmeye yakın olduğunu belirten Organizatör Naciye Bahçebaşı, “Biletlerimiz İspiroğlu Kırtasiye ve Volkan Medya’dan temin edilebilir. Ayrıca salon girişinde de bilet satışı yapılacaktır. Fakat elimizde çok sınırlı sayıda bilet kaldığından, bu muhteşem festivali kaçırmak istemeyen tiyatro severlerin acele etmesini tavsiye ediyoruz” dedi.

 

OYUNLARI GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN

 

9 Ocak Salı günü saat 20:00’da sahneye konacak olan Kaç Baba Kaç isimli oyunun ardından 10 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da Şoför Nebahat isimli komedi oyunu izleyenleri ile buluşacak. Festivalin son günü olan 11 Ocak Perşembe günü ise Kadın Aklı Erkek Aklı ile yine kahkaha tufanı esecek ve festivalin ilki bu oyun ile tamamlanacak. Üç günlük kahkaha festivalinde, Karasulu tiyatro severler birbirinden ünlü oyuncuları canlı olarak izleme fırsatı bulacak.

 

Volkan Medya ve Karasu Haberleri sponsorluğunda sahneye konacak olan tiyatro oyunlarının ardından ilkbahar döneminde de sürpriz bir oyunun Karasu’ya geleceğini dile getiren Organizatör Naciye Bahçebaşı, “Karasu’da artık oturmuş bir tiyatro kültürü var. Biletlerimizin 1 hafta içerisinde tükenmesinden de anladığımız üzere, festivale ilgi beklediğimizden fazla olacak. Bu ilgi, bizleri daha da büyük bir festivalin Karasu’da yapmaya teşvik ediyor. Üç büyük oyunu Karasu’ya getirmemizde bizlere en büyük desteği veren Karasu Kaymakamımız Sayın Aziz Mercan’a, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na, değerli sponsorlarımıza ve Karasu halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

 

OYUNLARI GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN