Medya Karasu yayın ortağımız Öncü Karasu Gazetesi, 100.sayısını düzenlenen yemekli bir program ile kutladı. Köşe yazarları ve gazete personeli ile 16 kişilik bir ekibe sahip olan Karasu’nun en genç gazetesi Öncü Karasu, 100.sayısını çıkartmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Karasu Ensar Kebap’ta düzenlenen 100.sayı yemeğinde Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da gazete ekibini yalnız bırakmadı. Yenilen yemek sonrası 100.sayı pastası kesildi ve gazetenin İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı, Sarı ile birlikte tüm ekibe birer plaket verdi. İşletme sahipleri Nihat ve Osman Erdoğan, program boyunca misafirleriyle yakından ilgilendi.

 

 

İLKELİ YAYIN ÇİZGİSİ

 

Programda bir konuşma yapan Başkan İshak Sarı sözlerine, Öncü Karasu Gazetesi’nin 100.sayısının hayırlı olmasını temenni ederek başladı. Sarı, “İlçe basınımız, bizim için önemli. Önemli olan da ilkeli ve layıkıyla iş üretmektir. Öncü Karasu’da bu örneklerden biridir” dedi.

 

“Böylesine güzel bir organizasyon ile Karasu’nun en geç kadrosuna sahip gazetesinin nice 100.sayılara erişmesini dilerim” diyen Başkan Sarı, sözlerini “Başarılı bir ekip ile yolunuza emin adımlarla devam ediyorsunuz. Bu çalışmanın da karşılığını en iyi şekilde alacağınızdan şüphem yok” ifadeleriyle tamamladı.

 

Öncü Karasu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı ise, “Karasu halkının gazetesi olan Öncü Karasu, 16 kişilik ekibin ve ilçe halkımızın destekleriyle büyüyerek Karasu’nun en büyük ailesi oldu. Emeği geçen ve bizi bugüne kadar destekleyen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

GÜCÜNE GÜÇ KATTI

 

Gazete Genel Yayın Yönetmeni Nevtan Angün ise, “İki yıl önce yayın hayatına başlayan Öncü Karasu, yola üç köşe yazarı ve 200 tirajla çıkmıştı. Bugün ise bine yakın tirajı, günlük 15 bin ziyareti olan bir internet medya ortağı ve 11 köşe yazarı ile Karasu’nun en geniş ve en genç kadrosuna sahip öncü bir yayın kurumu haline geldi” ifadelerini kullandı. Angün, desteği olan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.