KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi


Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarda eğitime ara verilmesi ve yaklaşık iki aydır 20 yaş altı vatandaşlara sokağa çıkma yasağı verilmesi nedeniyle öğrencilerinden uzun süredir ayrı kalan Konacık İlkokulu’nda tek öğretmen olan Tuğba Keskin İzmire, bu hasrete bir son verdi.

 

Hem bayram öncesi öğrencilere moral olması hem de öğrencilerine uzun süren ayrılığına kısa süreliğine son vermek amacıyla öğrencilerine sürpriz yapan Tuğba Keskin İzmire, minikleri tek tek evlerinde ziyaret etti. Öğretmenlerini kapıda ansızın görmenin heyecanını yaşayan minikler, koronavirüs salgını nedeniyle öğretmenleri İzmire’ye sarılamamanın burukluğunu da yaşadı.

 

Ziyaret sırasında birer kitap ve kendi el emeği alçı kalıplarını hediye eden İzmire, öğrencilerinden kalıpları kendileri boyamalarını istedi. İzmire, ziyarette adete bir posta güvercini gibi öğrencilerin birbirleri arasında haberleşmeyi sağlayarak sözlü mektuplarını ulaştırdı.

 

“Bu ziyarette bir kez daha anladık ki, birbirimizi çok özlemişiz. Öğrencilerimden bana, ‘Gitmeyin, birlikte iftar yapalım’, ‘Okula ne zaman başlayacağız?’, ‘Ben, bu virüsü hiç sevmedim’ diyenler oldu. Onlarla kısa süreli ve duygu dolu anlar yaşadık. Bayram öncesi onlara da büyük moral olduğunu düşünüyorum. Çok anlamlı saniyelerde kocaman kalpler birleşti. Yüzlerindeki mutluluk heyecan vericiydi.” ifadelerini kullandı.