Bu yıl tiyatro sezonunu kapatan fakat yoğun talep nedeniyle Ramazan ayına özel bir tiyatro oyununu Karasu’ya getireceklerini ifade eden Naciye Tenkoğlu, Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından sahnelere konulan ‘Bir Eski Zaman Hikayesi’ isimli komedi oyununu Karasulu tiyatro severler ile buluşturuyor. 12 Haziran Salı günü saat 22:00’da konferans salonunda sahne alacak olan müzikal komedi tiyatro oyunu, Karasulu izleyicilerine bir kez daha kahkaha tufanı estirecek.

 

Volkan Medya Organizasyon’un desteğiyle Karasu’ya muhteşem bir komedinin geleceğini belirten Tenkoğlu, “Geçmiş ramazanlara ışık tutan bir komedi oyununun başarılı şekilde sahneye koyan Çiğdem Tunç Tiyatro ekibini bir kez daha Karasu’da ağırlayacağız. ‘Şoför Nebahat’ gibi usta bir oyunculuk resitali isleyen Karasulu tiyatro severleri bir kez daha başarılı bir oyun bekliyor” dedi. Biletlerin sınırlı sayıda kaldığını dile getiren Tenkoğlu, “Tükenmekte olan biletlerimiz, İspiroğlu Kırtasiye ve Volkan Medya’dan temin edilebilir. Muhteşem kadro ve sürpriz isimlerden oluşan bu güzel oyunu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Müzikal komedi oyununda usta oyuncu Çiğdem Tunç’un yanı sıra, tanınmış oyuncular Özkan Ayalp, Deniz Salaman, Murat Parasayar, Sema Aras, Ünal Zafer, Alper Çorumluoğlu, Gökçeçiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Derya Yıldız ve Savaş Özkarbal gibi isimler rol alıyor.