KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Uluslararası öğrenciler ile başlatılan doğa yürüyüşleri serisi daha önce Sakarya ve Geyve’de gerçekleştirildi. Bu kez rotalarını Akkum Mahallesi’ne çeviren öğrencileri Akkum Mahallesi Muhtarı Mustafa Sağır karşıladı. Öğrenciler, Karapınar Mahallesi’nden başlayan yürüyüşle Sakarya Nehri’ne kadar gezintide bulundu.

Üniversiteli öğrenciler gezintilerini Acarlar Longozu’nda tamamlarken köy halkının misafirperverliğine olan hayranlıklarını dile getirdi. Öğrencilerden Amr Aboras "Gezi harikaydı. Organizasyonu da güzeldi. Gittiğimiz yerler ve yeni tanıştığımız iyi kalpli insanlar da öyle. Gençlik İçin Spor Derneği’ne böyle bir program düzenledikleri için içten teşekkür ederim, bir dahaki gezide görüşmek dileğiyle" diyerek sözlerini tamamladı.

Akkum Mahallesi Muhtarı Mustafa Sağır öğrencileri mahalle sakinleriyle tanıştırdı. Mahalleliler öğrencilerle hoş sohbette bulundu. Mahallenin popüler yiyeceği olan karpuzundan ikram etti. Gezi Karasu’nun ve Akkum Mahallesinin tanıtımı açısından oldukça önemliydi.

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: