Hem şehre yakın, hem de karmaşasından uzaklaşabileceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız, Sakarya Karasu, doğal güzellikleri ve huzur dolu atmosferi ile sizleri beklemektedir. İstanbul'a 148 km mesafede yer alan Karasu, Sakarya şehir merkezine ise yalnızca 58 km uzaklıkta adeta saklı kalmış bir cennettir. Eşsiz doğasının yanı sıra Frigya Dönemi’ne kadar uzanan tarihi ile dikkat çeken bu nokta, yaz aylarında ziyaretçilerini plajında ağırlamaktadır. Yılın dilediğiniz anında, şehrin stresinden kısa sürede uzaklaşarak bambaşka bir dünyaya adım atacağınız Karasu her bütçeye uygun konaklama alternatiflerine sahiptir. Sakarya Karasu otelleri listesi üzerinden, bölgenin tüm tesisleri hakkında detaylı bilgi alarak, siz de kendinizi doğanın kalbine bırakacağınız bir tatil planlayabilirsiniz.

 

Sakarya’nın En Popüler Tesisleri Arasında Yer Alan Otel Karasu

 

Sakarya’nın doğal güzellikleri ile ön plana çıkan noktası Karasu’da, Sakarya Nehri’nin denize döküldüğü noktada konuklarını ağırlayan Otel Karasu, hem yaz hem de kış sezonunda eğlenceli ve dinlendirici bir konaklama deneyimi vadetmektedir. İstanbul’a 185 Km, Kocaeli’ne 100 Km, Düzce’ye 80 Km, Ankara’ya 315 Km, Sakarya’ya 55 Km uzaklıkta yer alan tesisin 75 odası bulunmaktadır. Yaz sezonunda yarım pansiyon, kış sezonunda ise oda kahvaltı konseptinde hizmet sunan tesiste, misafirler gün boyu en özel lezzetleri tadabilmektedir. Denize 100 metre mesafede hizmet veren Otel Karasu’nun kum plajı bulunmaktadır ve bu kum bazı hastalıkları tedavi edici özelliklere sahiptir. Plaj ve deniz olanaklarının yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet açık olimpik havuz, aquapark ve 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Aquapark havuzu ve çocuk havuzu tatlı su ile doldurulurken, olimpik havuzda deniz suyu kullanılmaktadır. SPA olanakları olarak Türk hamamı ve jakuzi hizmetleri sunan Otel Karasu’da yılın dört mevsimi misafirlerin keyifli anlar yaşamaları için birbirinden özel aktivite olanakları da yer almaktadır. Sakarya’nın doğa harikası noktası Karasu’da, en iyi hizmeti almak için https://www.otelkarasu.com.tr/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

 

Huzur Dolu Bir Tatil İçin Karasu Koç Otel

 

Sakarya’nın Karasu ilçesinde hizmet veren Karasu Koç Otel, sıcak misafirperverliği ve ev konforunda konaklama birimleri ile dikkat çekmektedir. Yılın 12 ayı konuklarını ağırlayan tesis, İstanbul’a 2 saatlik sürüş mesafesindedir. 44 odası ile konforu ve huzuru yaşatan tesis, oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamaktadır. Plaja yalnızca 50 metre mesafede yer alan Karasu Koç Otel’i tercih eden misafirler, birkaç adımda kendilerini masmavi sulara bırakabilmektedir. Tesis bünyesinde serinlemek isteyen misafirler içinse yaz sezonunda hizmet veren 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Sessizliği yaşamak ve sakin bir ortamda kafa dinlenmek için en uygun tesisler arasında yer alan Karasu Koç Otel’de tatilinizi planlamak için https://www.karasukocotel.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

 

Eğlenceli Bir Yaz Tatili İçin Tercih Edebileceğiniz Vizyon Resort Hotel

 

Sakarya – Karasu'da misafirlerini ağırlayan Vizyon Resort Hotel, huzur veren Karadeniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Yılın 12 ayı konuklarına hizmet veren tesis, Cengiz Topel Havalimanı’na 66 km uzaklıkta yer almaktadır. Rahat ve konforlu 48 odasında hizmet veren tesis, oda kahvaltı konseptine sahiptir. Türk ve dünya mutfaklarından özel lezzetler tatmanız içinse 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Sıcak yaz günlerinde keyifle serinlemeniz için tesisin 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Kendinizi Karasu’da evinizde gibi hissedeceğiniz Vizyon Resort Hotel hakkında detaylı bilgi almak için http://www.vizyonresorthotel.com/ ‘u inceleyebilirsiniz.