KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Ramazan Marmara'nın haberi

 

Sakarya Süper Amatör A Grubu temsilcimiz Karasuspor, kadrosunu tecrübeli golcü Ercan Güneri ile güçlendirdi. 2010 yılında Sakaryaspor’a transfer olan ve burada bir yıl forma giyen, en son Karadeniz Ereğli Belediyespor’da ter döken başarılı forvet oyuncusu Ercan Güneri, bugüne kadar 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig, BAL ve Türkiye Kupası olmak üzere Mersin, Şanlıurfa, Balıkesir, Kars, Sakarya, Ankara, Hatay, Çorum ve Zonguldak gibi şehirlerde top koşturdu. Toplam 441 maçta 147 gol atan ve 3 maçta bir gol ortalaması ile oynayan Güneri, Perşembe günü takım arkadaşlarıyla birlikte Karasu Şehir Stadı’nda antrenman yaptı

 

En iyi 40.oyuncu

 

Transfer hakkında bilgi veren tecrübeli teknik direktör Serdar Ergelen, “Kadromuza yeni bir oyuncu kattık. Tecrübeli bir forvet oyuncusu ile ekibimize taze kan geldi.  Yeni oyuncumuz, Türkiye’de çıktığı maçlarda en fazla gol atan 40.oyuncu olarak dikkat çekiyor. BAL yolunda namağlup ilerlediğimiz halde forvetimizi güçlendirerek hem yenilmezliğimizi sürdürmek hem de gol sayımızı arttırmak istiyoruz” dedi. Hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve şampiyonluk olduğunu belirten Ergelen, “Oyuncumuzun takımımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Büyük Karasuspor taraftarının desteği arkamızda olduğu sürece başarımız daim olacak” ifadelerini kullandı.

 

Yeni yardımcı

 

Daha önce Kocaalispor’da ve birçok kulüpte ter döken Akın Al’ın yardımcı antrenörlük görevine getirildiğini de belirten Karasuspor Teknik Direktörü Serdar Ergelen, “Karasuspor ailesine bir isim daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Akın hocamızın, futbolcularımız ile uyumlu bir çalışma ortaya koyacağına inanıyoruz” dedi. Ergelen, sezonun ilk yarısında idman sırasında sakatlanan ve bir süre sahalardan ayrı kalan genç oyuncu Kaan Aksu’nun da düz koşu ile idmanlara başladığını da sözlerine ekledi.

 

ANTRENMANA AİT FOTOĞRAFLAR: