KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün'ün haberi


 

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini bir süredir vekaleten yürüten dört ilçe müdürünün asaleten atamaları gerçekleşti. Adapazarı, Erenler ve Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin yanı sıra Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın da mevcut görev yerine asaleten ataması yapıldı.

 

Turhan, “Bizim için vekalet, asalet gibidir. İkigörev arasında bir fark yoktur. Vekaleten nasıl görevimizin başındaysak, asaleten de Karasu’muz ve evlatlarımız için yine aynı şekilde görevimizin başında olacağız. İlçemizde eğitim alanında daha iyi çalışmalara imza atmak için eğitimci arkadaşlarımızla birlikte gayret içerisinde olacağız” dedi.

 

Ayrıca, Karasu’da bir dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve halen Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Ergüven Aslan’ın da asaleten atamasının gerçekleştiği öğrenildi. Mevcut İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Sağıroğlu’nun görevine araştırmacı olarak devam edeceği ve müdür yardımcılığı görevine il dışından bir atama yapıldığı gelen bilgiler arasında. İşte asaleten ataması yapılan isimler:

 

Çetin Turhan – Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Yüksel Gülaç - Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Ayhan Ersoy - Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Coşkun Bakırtaş - Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

 

Ergüven Aslan – Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı

Mehmet Salih Güvendi – Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı

Naci Doyuk – Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı

Pınar Bulut – Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı (İl Dışı Atama)