KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

 

Pandemi süreci sonunda yeniden hizmet vermeye başlayan Çelebi Erkek Kuaförü işletmecisi Eyüp Çelebi, Karasu’da 2009 yılından beri çıraklıktan yetişerek ve usta-çırak tezgâhından geçerek işletme sahibi olan sayılı erkek kuaförlerinden biri olduğunu belirtti.

 

Üç kez işletmesinin yerinin çeşitli nedenlerden ötürü değiştirdiğini ve üç yıldır da hizmet verdiğini ifade eden Çelebi, uzun süreden sonra yeniden hizmet vermeye başlayan kuaförler için istenilen tüm hijyen kurallarını titizlikle uyguladıklarını dile getirdi.

 

Hizmet ücretlerine zam yapmadıklarını ve eski tarifeden devam ettiklerini söyleyen Eyüp Çelebi, “Tek kullanımlık ürünler kullanıyor olmamıza rağmen, bu gideri müşteriye yansıtmadık. Saç ve sakal kesimi ve içerisine cilt bakımı girerse 30 liradan hizmet veriyoruz, çocuk saç kesimi ise 15 lira” dedi.

 

Karasu Ziraat Bankası ile FİSKOBİRLİK güzergahı üzerinde hizmet veren ve “Randevu usulüyle müşteri kabul ediyor ve müşterimizi içeriye tek tek hizmet alıyoruz” diyen Eyüp Çelebi, 0555 045 85 54 numaralı telefondan randevu alınabileceğini söyledi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: