Karasu CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın’ın “Kocaali’ye Dökülmesi Gereken Asfalt Karasu’ya Döküldü” başlıklı yazıya ilk olarak Kocaali Belediyesi’nden yanıt gelmişti. Bu yanıtın ardından basın açıklaması yapan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Aydın’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirterek “Bu asılsız ve belgesiz açıklamalarla kendinizi kandırabilirsiniz ama Karasulu vatandaşlarımızı asla kandıramazsınız” dedi.

 

Uyum içerisinde çalışıyoruz

 

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş yaptığı açıklamada, “Karasu Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında tamamen vatandaş odaklı çalışma politikasını hayata geçirerek ciddi hizmetleri ortaya koymuştur. Projelerin tek tek neticelenmesi sonrasında ise bu çalışmalar genciyle, yaşlısıyla tüm Karasulu vatandaşların büyük takdirini toplamıştır. Bizler, İlçemiz Karasu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken birilerinin algıyı farklı yönlere çekmesine anlam veremiyorum. Karasu Belediyesi, tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışmayı kendisine ilke edinmiş bir belediyedir. Nasıl ki ilçemizdeki birçok devlet kurumuyla uyum içerisinde çalışıyorsak kardeş ilçemiz olarak gördüğümüz Kocaali Belediyemizle de uyum içerisinde çalışmalarımız olmuştur, olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Karasu’ya özgü bir durum değil

 

Yaz aylarında Kocaali ve Karasu ilçemizin yaşadığı sel felaketini hepimiz biliyoruz. Bu sel felaketi sonrasında Karasu Belediyesi iş makinaları ve personelleriyle Kocaali Belediyesine destek vermiş, yeri geldiğinde de biz onlardan destek almışızdır. Bu destek bizlere özgü bir durum değil, Türkiye genelinde birçok Belediye birbirine bu şekilde destek sağlamaktadır” diyerek sözlerine devam eden Karakaş, “Karasu CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın’ın basına verdiği açıklamayı gördükten sonra açıkça söylemek gerekirse üzüldüğümü bildirmek istiyorum. Başta Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı olmakla birlikte tüm Karasu Belediyesi personeli titizlikle çalışmalarını sürdürürken Sayın Aydın’ın bu asılsız iddialarına anlam veremiyoruz. Özellikle belirterek ifade ediyorum ki, Karasu CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın’ın açıklamaları uzaktan yakından doğruyu yansıtmamaktadır. Bu bir algı operasyonudur. Kesinlikle bir karalama operasyonudur. Gerçekleri yansıtmayan, kayıtsız, belgesiz alelacele yapılan içi boş bir açıklamadır” şeklinde konuştu.

 

Çalışmaları incelemiş mi?

 

Karakaş son olarak, “Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’nın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımız da görüyor ki ilçemizi tam bir şantiye konumuna getirdik. Her yerde bir çalışmamız var. Sayın Aydın bu çalışmalardan bir tanesini yerinde incelemiş mi? Ya da bu hizmetlerle ilgili bir görüş bildirmiş mi? Yaptıkları tek şey eleştirmek. İlçeye yapılan bir hizmet nasıl eleştirilebilir onu da anlamış değiliz. Biz, Karasu Belediyesi olarak kimsenin ne söylediğine bakmadan, dik durarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımızdan bu gücü aldığımız sürece de kim ne derse desin hizmet edip takdir toplayacağız. Onlar basın açıklaması yapmaya devam etsinler” diyerek sözlerine son verdi.