KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Geçtiğimiz aylarda, Karasu ilçe merkezinde çöp konteynerleri kaldırılarak hem halk sağlığı hem de görüntü kirliliğini önlemek amacıyla ‘Çöp Saati Uygulamasına’ geçilmişti. Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, geçtiğimiz günlerde çöp saati uygulamasının yapıldığı alanları denetledi.

 

Denetimlerde Belediye Başkan Yardımcısı Karakaş’a Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti. Karakaş’ın yaptığı denetimlerin ardından Belediye Başkanı İshak Sarı bir açıklama yaptı.

 

Bir kentin en güzel görüntüsü temiz olmasıdır” diyerek sözlerine başlayan Başkan Sarı, çöp saati uygulaması denetimlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini vurguladı. Projenin olumlu sonuçlar gösterdiğini belirten Sarı, incelemeler sırasında halkın projeye dikkatlice uyduklarının altını çizdi.

 

Uygulamayı ihlal edenlere ise gerekli gerekli bildirimlerde bulunduklarını da söyleyen Başkan Sarı, “Halkımızdan isteğimiz, belirlenen saatler olan akşam 20:00 ile 22:00 aralarında çöplerini dışarıya koymaları ve bu konuda daha titiz olmaları” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: