Başkanlık görevini Levent Arslan’dan devralan yeni başkan Bahattin Topal, yönetimiyle birlikte basının ve partililerin karşısına ilk kez çıktı. Çarşamba günü parti binasında düzenlenen toplantıyla yönetim kurulunu tanıtan Topal,  “Ankara’ya yaptığımız ziyaret sonrası ilk toplantımızı gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener, Koray Aydın ve Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır’ın sizlere selamını getirdim. Akşener, Karasu’nun bölgede ön plana çıktığını ve çalışmalarımızı yakından takip edeceğini belirtti. Özellikle ilçeler bazında Karasu’da İYİ Parti’ye katılımların arttığına özellikle değindi” şeklinde konuştu.

 

Katılım çok fazla

 

Genel Merkez siyasetini Karasu’da en iyi şekilde uygulayacağız. Kişiye değil, partimiz nezdinden ülkemize ve milletimize hizmet edeceğiz. 23 Haziran seçiminden sonra İYİ Parti’ye ilgi sürekli artıyor. Bunun somut örneğini de genel merkezimizde görme fırsatı yakaladık” diye sözlerine devam eden Topal, “Bu ilgiye benzer bir yükselişe Karasu’da da rastladık. Katılım için şahsen ve telefonla bizlere ulaşan vatandaşlarımızın sayısı artıyor. Bunu önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantıyla ilçemize kanıtlayacağız” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ilk toplantıda İYİ Parti Karasu Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Okan Ören, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Taner Haçan, gençlik kolu üyeleri ve kadın kolu üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. İlçe teşkilatı, şu isimlerden oluştu:

 

İlçe Başkanı: Bahattin Topal

Başkan Yardımcıları: Hasan Sarıoğlu ve Muhammet Kara

Yönetim Kurulu Üyeleri: Murat Ayaz, Ömer Filizfidanoğlu, Sercan Çelikgöğüs, Leyla Çetinkaya, Yadiğar Çağlar, Meliha Adıyaman, Hatice Yeşilyurt, Mustafa Özdemir, Cemil İspiroğlu, Sefer Alemdar, Habil Fatih Akdoğan, Engin Şahan, Ziya Sarı, Şaban Çamur, Osman Şentürk.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: