KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

 

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, koronavirüs salgınına ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. Koronavirüs’ün ortaya çıkış sebebinin Siyonist güçler olduğunu iddia eden Adanur, virüsün yıllar öncesinden hazırlanan Siyonizm’in bir planı olduğunu vurguladı.

 

Siyonistlerin amacına hizmet etmesi bakımından biyolojik silahların adeta biçilmiş bir kaftan olduğuna değinen Başkan Adanur, “Korona virüs hadisesi işte bu açıdan değerlendirildiğinde şüphelerimizi fazlasıyla arttırıyor. Bir dönem ABD Savunma Bakanı olarak görev yapan William Sebastian Cohen’in 1998 yılında yaptığı açıklamada virüsün geleceğin silahı olduğu ve geleceğin de yakın olduğu yönündeki ifadesi dikkat çekici” dedi.

 

İSMİ KASITLI KONULDU

 

Koronavirüs’ün hızlı ve etkili şekilde dünya nüfusunu ve ekonomiyi ciddi oranda etkilediğini de söyleyen Adanur, “COVID-19 virüsünün ABD Yönetimi’nin arkasındaki asıl güç olan Siyonist ve Evanjelist zihniyetin ürünü olma ihtimali çok güçlü. ABD’li yetkililer tarafından ‘Çin virüsü’, ‘Wuhan virüsü’ gibi kavramlarla tanımlanması, suçun tamamıyla Çin’e yüklenmesinden başka bir durum değildir” ifadelerini kullandı.

 

Hem Türkiye hem de tüm İslam alemi bu virüs krizinden ders çıkartarak önleyici tedbirler geliştirmesi için çalışmalar yapması büyük önem arz ediyor” diyen Muammer Adanur, “Geleceğin savaş konseptini oluşturan küresel boyuttaki Siyonist biyolojik savaş tehdidine karşı bundan böyle daha hazırlıklı ve bilinçli olmamız gerekli” sözlerine yer verdi.