Önümüzdeki 1 ayın konusu Kova Burcundaki gezegen yoğunluğunun yansımaları olacaktır. Bu Astrolojide nadir görünen bir durum

7 gezegenin neredeyse 6’sı KOVA burcunda seyrine devam edecek. Bir burçta bu kadar gezegen varsa orada ister istemez bir karmaşa olur.

Çünkü hepsinin kendine has özellikleri var ve benim dediğim olacak derler. Hem kolektif olarak hem de bireysel olarak yoğun etkiler altında olacağız. Jüpiter ve Satürn uzun süre KOVA’da misafir olacak zaten bundan bahsettik, Ocak ayı ortasından Şubat’ın 20’sine kadar süreçte Venüs, Merkür, Güneş zaman zaman Ay KOVA’da olacak.

Mars ise BOĞA burcundan kare açı yaparak uzaktan etkisini gösterecek. Olayı tercüme edecek olursak, toplumu, halkı, emekçi ve işçi kesimi ilgilendiren konularda bir karmaşa ve belirsizlik olabilir. Ayaklanmalar, isyanlar ve bunun sonunda varılan bir karar.

Her ağızdan bir ses çıkması ve fikir ayrılıkları

Örneğin aşı konusunda herkesin farklı bir görüşte olması gibi, Şubat sonu daha rahat gözüküyor. . Kişisel haritalarınızda KOVA Burcu’nun denk düştüğü yeri ve konularını yazdım, buradan bakarak 1 ay boyunca hangi konularla uğraş vereceğinize bakabilir ve buna göre şimdiden önlem alabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre bu etkiyi hangi yaşam alanınızdan alacaksınız.

KOÇ, arkadaşlıklar sosyal çevre, gruplarla ilgili konularda sınanma BOĞA, çalıştıkları iş yeri, iş kurma, patronlar, statü olarak üst kimlikler ve anneyle ilgili konular İKİZLER, öğrenciyseniz yüksek eğitim konuları, yurtdışı planları ve yapancılarla yapılan işler YENGEÇ, başkalarının parası, ortaklardan gelen paralar, mahkeme, nafaka miras ve kredi konuları ASLAN, ikili ilişkiler, eş, sevgili, iş ortakları, ben değil sen dediğimiz tüm konular BAŞAK, sağlık konuları, düzenli yaptığınız işler, rutinlerde aksamalar ve eşinizin ailesi TERAZİ, keyif aldığınız her şey, cinsellik, çocuklar, yaratılış ve sanat konuları AKREP, ev, aile, ev alım satımı, eşinizden kaynaklı aile sorunları, babayla ilgili konular YAY, kardeşler kuzenler, iletişim, haberleşme, sosyal medyada iş yapıyorsanız işiniz bu ara sizi uğraştırabilir.

OĞLAK, Kendi kazandığınız paralarla ilgili gündem değilim i, çok kazanma ve ya çok harcama, sanatsal bir işten gelen paraları gündem yapacak gibi görünüyor. KOVA, bedeniniz ve dış görünüşünüzde değişim, dış dünya tarafından tanınırlığınız, sağlık konuları özellikle kemikler olmak üzere tüm beden sağlığına dikkat. BALIK, Psikoloji ve bilinçaltı konuları, mistik ruhsal konular, göz önünde olmayan tanıdıklarınızı ilgilendiren olaylar ve konular.