Sözlerime “Bir yılı da geride bırakacağımız şu günlerde binlerce kişiye hitap eden ailemizi ve tüm Karasu halkını en içten duygularla selamlıyor, 2022 yılının ailemizin her ferdine, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” diyerek başlamak istiyorum.

Sellerin, depremlerin, yangınların, zamların ve hastalıkların bir arada yaşandığı yıl 2021 yılı gerçekten zor ve yorucu geçti.

Önümüze bakalım ki aydınlıklar bizlerin olsun.

Devlet Bahçeli’nin “Önümüze bakalım derken geçmişi ihmal edersek ya varlığımızdan ya da haysiyetimizden oluruz. Buna da kimsenin hakkı olmayacaktır” sözünü de unutmayalım.

Emin olun, insan mutlu olduğu işi yapınca yılın her günü mutlu oluyor. Bu yüzdendir ki yeni yılda mutlu olacağınız işleri yapın.

2021 yılı geride kalıyor ancak acısıyla tatlısıyla 2021 yılı bizlere çok şey yaşattı. Artık bunları geride bırakmanın zamanı geldi. Bütün dileğimiz 2021 yılının dünyaya ve bize iyi şeyler getirmesi yönünde. Zira 2021 yılında yorulduk ve yıprandık. 2022 bizim için iyi bir yıl olsun, güzel bir yıl olsun, 2022 yılında güzel günler geçirmek ümidiyle hoşcakal 2021 hoş geldin 2022.

HAYAT SİYASETTEN İBARET DEĞİL

Eskiden siyasetçilerle sanatı, sporu, hayatı konuşurduk.
Şimdi sadece siyaset konuşmak istiyorlar.
Diyorum ki...
Bakın sevgili siyasetçi dostlarımız; hazır seçim yok, sizi zorlayacak gündem de yok.
Gelin biraz şu konulara girelim.
Hayatı konuşalım, dünyayı, insanları...
Şiiri, edebiyatı, sanatın güzelliklerini...
İsterseniz yine finali siyasetle yaparız ama biraz başka konulara girmiş oluruz.
Hayat siyasetten ibaret değil.

BÖYLE Mİ YAPILACAK?

Urfa’da sokak hayvanlarının eziyet edilerek toplanması akıllarda soru işareti yarattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'te sokak hayvanları hakkında yaptığı konuşmasından sonra sokak hayvanlarına ne yapılacağı, nasıl toplanacakları bir kez daha gündeme geldi. İşler üzücü bir noktaya gidecek gibi görünüyor.

Sahipsiz hayvanların yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerden sahipsiz hayvanlar için barınaklar kurmalarını istemişti.

Ancak barınaklardan sürekli olarak hayvanların açlıktan birbirlerini yediği, küçücük alanlarda iç içe yaşamak zorunda kaldıklarıyla ilgili birçok haber okuduk.

Bu yüzden bunun ne kadar doğru bir çözüm olduğu tartışılır. Çünkü Türkiye'de sahipsiz hayvanların barınaklara yerleştirilene kadar bile eziyet gördüklerine birçok kez şahit olduk.