Karasu, kiminin rüyası, kiminin kabusu olmuş. Sakarya il merkezli yayın yapan bazı basın kuruluşlarına ise gaz yapıyor. Tarifi zor bir hazım sorunu yaşıyor arkadaşlar.

 

Pazartesi günü iki haber yapılmış ve arkadaşım bana ekran görüntüsü alarak göndermiş. Birinci haberde “Sakaryalıların tercihi bu sahil” başlığı atılmış. Manşet resmine ise “Gördüğünüz yer, Sakarya’ya çok yakın” ve “Tercihimiz bu sahil” ifadeleri eklenmiş. Kast edilen yer ise Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki sahil.

 

Diğer haberde ise 13 yaşındaki bir fidanımızın hayatını kaybettiği talihsiz boğulma vakasına dair haber. Başlık ise “Karasu, küçük Esra’nın canını aldı”.

 

Sizi gerçekten ALLAH ISLAH ETSİN diyorum. Haberi gösterdiğim arkadaşlarım daha ağır konuştu ve söven de oldu.

 

Merak etmemek elde değil. Karasu ile sizin sorununuz ne? Gazetesi, internet medyası veya haber kurumu olan rahatça böyle ilçeleri, insanları tekmeleyebiliyor mu?

 

Bu dünyada evet. Ama şunu unutmasın ki o aklı evveller, bu işin ahreti de var. Kul hakkına giriyorlar farkında değiller. Biz de basın kurumu sahibiyiz ama kimseyi tekmelemedik, tekmelemeyiz de...

 

TEŞEKKÜR

 

Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gecede eşim Esra Angün’ün babası (benim de manevi babam) İhsan Aydın’ı kaybettik. Günün ilk ışıklarından itibaren haber alarak yanımızda olan, mesaj atan, telefonla arayarak taziyelerini dile getiren, cenazemize katılan, taziye evimize gelerek acımızı paylaşan başta Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Belediye Başkanı İshak Sarı, tüm ilçe protokolümüz ile Karasu’nun ileri gelen tüm isimlerine, dostlarımıza ve değerli arkadaşlarımıza şahsım ve Aydın ailesi adına teşekkür ederim.