Hayat bazen oldukça garip en sevdiğin düşmanın oluverir. Hem hayat aynalara mesken değil mi ve sende ne zaman korksan aynaya bak o sana kalbindeki gücünü fısıldasın. Duaların bereketine sığın. Canın yanacak ama sabır et çünkü dünya hali gerçekten berbat ve ben bunu büyüdükçe anladım çocuk kalabilmek çok zor çünkü senide öldürüyorlar ve saçların barut kokuyor.

Aptal melodiler kalbe iyi gelir anımsatır suretleri. Korkusuzca savaş hatta yıkılana kadar…

Ben kaybettim düşmanlarım kazandı. Kalbim hesap sorsa da ben çoktan vazgeçtim sevdiklerimden, hayallerden ve iyilik yapmaktan.

Şimdi zamanın keskinliği çocukluğumu da aldı evet unutuyorum gülüşlerimi, oyunlarımı en çokta kalbimi.

Zaman bana ne öğretti ise hepsini teker teker geri alıveriyor. Hem kaçamam ki insanlardan onlara anlatamam yorulduğumu hatta pes ettiğimi.

Şiirlerimi terk etmedim ben. Seni sevmeyi terk ettim güzel adam.

Kalbimin zırvalıkları, dünyanın plavraları, sevmeyi bilmeyen aciz adamlar ve en çokta kaybolan çocukluklar ve bu dünyayı sevemedim.

Hangi şiir söyler ki senden gittiğimi. Şimdi duy duy ama en çok kalbini duy…

Koca dünyada kaybetmek güzel adam…

Pencere kenarlarında artık çiçekler kalmadı ve şiirler bir bir yandı

Şarkılar net ve keskin sen sevmeye inan ama belli etme.

Anlatmak istediklerim var ama boş verin ya dünya hali bu kadar korkakken boş bir çaba olur.

Şiirler evrenseldir ve tüm dünya bilir şiirlerin dilini

Zaman çok çabuk geçer aslında kalbine denk geldiğinde ona sor güzel adam.

Kocaman bir buket teşekkürler…

***

Kaç zamandır burada yazıyorum. Kelimelerimi hep kalbimden seçmeye çalıştım, kaç şiir, kaç paragraf belki de unuttuğum onca cümle. Şimdi 200.sayıya gelmişiz. Bu yolda çok şey yaşandı bu hayatta ve öncelikle bana bu fırsatı veren, yazdıklarıma inanan ve sizlere şiirlerimi ulaştıran canım gazetem ve bıkmadan sabır ile okuyan siz okurlarımıza çok teşekkür ederim. Çünkü ben kalbimi yazdıkça büyüdüm ve sizler de buna şahit oldunuz, çünkü yazmak dünyanın en güzel mirasıdır geleceğe.

Bazen yazmaktan tükendik belki ama ben, bazen aklım ile yazdım bazen ise kalbim ile ve şunu unutmayın; şiirler hayatın en güzel hediyesidir ve ben hep gökyüzüne hediye ettim.

Tekrar kocaman bir buket teşekkürler.