-

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tevfik Altunel, SAGET-31 Bot Komutanı Habil Abatay, İlçe Müftüsü Bektaş Günay, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Burcu Şahinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Çetin Turhan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yutkun Cabak, Pazartesi günü İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi.

Salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için uyulması gereken kurallara ilişkin olarak alınan tedbirler kapsamında Karasu’da 3 ayrı adreste bulunan 20 kişi, Umumi Hıfzıssıhha Kararı’nın 27 ve 72. maddelerince karantinaya alındı.

Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir binada bulunan dairenin 26 Şubat 2021 tarihine kadar 4 gün süreyle, Aziziye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan dairenin 27 Şubat 2021 tarihine kadar 5 gün süreyle ve İncilli Mahallesi 623.Sokak’ta bulunan dairenin ise yine 26 Şubat 2021 tarihine kadar 4 gün süreyle karantina altında tutulacağı ve daireler giriş çıkışlara izin verilmeyeceği belirtildi.