-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Koronavirüs nedeniyle Pazartesi günü Yenikent Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve yaşam mücadelesi bir gün süren Karasu Denizköy Mahallesi Muhtarı Ali Barbaros, Çarşamba günü özel önlemler eşliğinde toprağa verildi.

Denizköy Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazına Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tevfik Altunel, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan başta olmak üzere ilçe protokolü, mahalle muhtarları ile Denizköy Mahallesi sakinleri katıldı.

Muhtar Ali Barbaros, kılınan cenaze namazı sonrası Denizköy Mezarlığında özel kıyafet giyen personel tarafından kabrine indirilerek defnedildi. KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

Karasu’da Koronavirüs nedeniyle dört ay arayla iki muhtarın hayatını kaybetmiş olması dikkat çekti. Kasım ayında Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Denizhan da tedavi gördüğü hastanede Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

ALİ BARBAROS TOPRAĞA VERİLDİ (izle):

ALİ BARBAROS TOPRAĞA VERİLDİ (fotoğraflar):