-

2019 yılının son aylarında piyasaya sürülen Deli Kadının Papatya Satırları kitabıyla şair dünyasına adını yazdıran Karasulu Aybüke Yıldız, ikinci kitabını da okurlarıyla buluşturdu. Aybüke Yıldız’ın “Allah’ım Bana Sen Sarılır mısın?” adlı kitabı, 8 Ekim’de bin 75 baskı ile raflarda yerini aldı.

Kitabın içerisinde aşk, özlem ve ayrılık konularına değinen Yazar ve Şair Yıldız, “İnsanlar, çiçekler ve özlem gibi sevmeli. Hem vazgeçmeden hem de kalbinin acıyacağını bilerek… Okurlarımın kalbine bunu ulaşmasını istedim” ifadelerini kullandı. Yıldız, ikinci kitabına ritimsanatyayınlari.com internet sitesi üzerinden ulaşılabileceğine de değindi.

Şiirlerinde az kelimelerle birçok duyguyu anlatmayı hedef edinen Yıldız, “Bu kitabım 90 sayfalık. Okurlarım da fark edecektir ki, şiirlerim kısa ve öz. Çünkü, duygularımı tek bir cümle yahut kelimeyle anlatmak istiyorum. Hislerimi biraz da kelimelerin içerisinde saklayarak karşımdakinin anlamasını amaçladım” diyerek şiire farklı bir bakış acısı kazandırdı.

Kitabına verdiği ismin nedenini de açıklayan Aybüke Yıldız, “Hayatı tek tabanca yaşamayı severim. Çünkü, yalnız olmayı seviyorum ve öyle olduğum zaman sığınabildiğim, beni anlayan tek Allah olduğu için kitabın isminin bu olmasına kadar verdim. Biliyorum ki, O her zaman ve her an benimle. Her düştüğümde bu cümleye sarılıyorum ve o zaman kalbimin ferahladığını hissediyorum. Bu yüzden, Allah’ım bana sen sarılır mısın?” dedi.