Karasu Elif Kitabevi tarafından düzenlenen imza günleri programı başladı. İmza günlerinin ilk konuğu olan genç okurların sevgilisi Büşra Küçük, 13 Temmuz Perşembe günü İnönü İlkokulu yanında hizmet veren Elif Kitabevi’nde okurlarıyla buluştu. Genç okurlarına imza dağıtan ve bol bol fotoğraf çektiren Küçük, Karasu’daki ilgiden memnun kaldığını belirtti.

 

 

Elif Kitabevi sahibi Kamil Köse, “Dört ay önce ‘okumak özgürlüktür’ sloganı ile hizmete giren kitabevimizde düzenlediğimiz imza günleri ile gençlerin okuma alışkanlığını arttırmak ve onları okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturmak istedik. Üçüncü imza programımızı düzenliyoruz.” dedi. 5.000’in üzerinde çeşitli kitabı Karasuluların hizmetine sunduklarını belirten Kamil Köse, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Elif Kitabevi’mizde, her yaştan, her kesimden okura hitap eden kitapların yanı sıra ders ve test kitapları da yer almaktadır. Bugün düzenlediğimiz imza günüyle genç okurların sevgilisi olmuş Büşra Küçük’ü ağırladık. İlgiden memnun kaldık. 15 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’da Sahil Park anfi tiyatroda eğitimci ve yazar Mirza Tazegül, okurlarına imza dağıtacak. Tüm kitap severleri Sahil Park’a davet ediyoruz. İmza günleri etkinliklerimiz de devam edecek ve sürpriz isimleri Karasu’ya getirmeyi planlıyoruz”

 

MİRZA TAZEGÜL İMZA GÜNÜ haberini okumak için tıklayın

 

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: