Organizatör Naciye Bahçebaşı, Saklıbahçe’de basın mensupları ile bir araya gelerek Karasu’da sahneye konacak olan üç muhteşem oyun ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçebaşı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “9-10 ve 11 Ocak 2018 tarihlerinde Volkan Medya / Volkan Yıldız’ın da katkıları ile Karasu’ya getirteceğimiz üç tiyatro oyunu ile Karasu, Kocaali halkını komedi oyunlarıyla buluşturacağız. Bu oyunlarımız 3 gün boyunca devam edecek ve tüm oyunlarımız 2 perde halinde sahneye konacak. 9 Ocak Salı günü ‘Kaç Baba Kaç’ isimli oyun, 10 Ocak Çarşamba günü ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ ve 11 Ocak Perşembe günü ise ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ isimli oyunlar Karasu ve Kocaali halkı buluşacak. Karasu Komedi Festivali’ne tüm tiyatro severleri bekliyoruz” dedi.

 

 

Bahçebaşı sözlerinin devamında, “Karasu Kaymakamı’mız Sayın Aziz Mercan ile Karasu’ya getirteceğimiz tiyatro oyunları için görüşmeler yaptım. Sayın kaymakamımız, bu oyunlar için desteklerini verdi ve bizleri çok mutlu etti. Sayın Mercan’a tiyatrolarımız için verdiği desteklerden dolayı buradan kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Kaymakamımız sanata ve sanatçıya gösterdiği ilgi ile sanata düşkünlüğünü gösterdi. Ben, bir kez daha Sayın Mercan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

9 Ocak Salı günü Karasu’ya gelecek olan ‘Kaç Baba Kaç’ oyununda Ceyhun Fersoy, Dost Elver, Ebru Karanfilci, Ferdi Akarnur, Hakan Bulut, İrfan Kangı, Merve Sevi, Meltem Parlak, Nihan Tarhan, Orçun Kaptan, Özgür Şenyer ve Sibel Tomaç oyuncuları bulunuyor. 10 Ocak Çarşamba günü sahneye konacak olan ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ tiyatro oyununda Hande Katipoğlu, İrfan Kangı, Begüm Öner, Kerem Poyraz Kayaalp ve Atilla Pekdemir oyuncuları rol alacak. Son olarak 11 Ocak Perşembe günü sahne alacak olan ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ oyununda ise Yosi Mizrahi, Saba Tümer, Fatih Gülnar, Pelin Turancı, Aysun Metiner, Savaş Özdural ve İlker Güler, tiyatro severler ile buluşacak.

 

HABER: Ayenur Elmacı

 

KARASU KOMEDİ FESTİVALİ'NDE SAHNEYE KONACAK OYUNLAR: