-

“Hangisi Karısı?” adlı komedi oyunu 22 Ağustos Pazartesi günü saat 20:30’da Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde tiyatro severler ile buluşacak. Biletlerin tükenmek üzere olduğunu belirten Tiyatro Organizatörü Nuray Salman, “Oyuna ilgi, beklediğimizden fazla oldu. Karasu halkı tiyatroyu özlemiş. Son biletler, Cafe De La Mösyö ve Kır Optik’ten temin edilebilir” dedi.

TİYATRO OYUNUNUN KONUSU:

Zeynep Beşerler, Selen Soyder, Ahmet Kayakesen, Ömür Özdemir, Göktuğ Derici, Giray Mert Özdenoğlu ve Şahin Öztürk’ün oynadığı, İrfan Kangı’nın yönettiği iki perdelik oyunda, John Smith Londra'da bir taksi şoförüdür

John'un birbirinden farklı iki hayatı, Londra'nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi, Mary ve Barbara. Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar.

Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin sorularıyla John'un bütün düzeni bozulmak üzeredir. Üst kat komşusu Stanly'den yardım ister ancak Stanly yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara'nın yeni komşusu Bobby'nin de dahil olmasıyla olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.