Karasu HEM tarafından gerçekleştirilen yılsonu sergilerinin ikincisi Tepetarla Mahallesi Kur’an Kursu binasında gerçekleştirildi. Perşembe günü gerçekleştirilen sergiye büyük ilgi gösterildi.  El ve makine nakışı kursunda 7 ay boyunca eğitim gören 12 kursiyer bayan, yıl boyunca hazırladıkları çalışmaları görücüye çıkardı.

 

Karasu HEM Müdürü Ferhat Tekeli, serginin açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, Halk Eğitimi Merkezi olarak yıl boyunca açılan kurslar ve kursiyer sayıları hakkında bilgi verdi. Konuşmanın ardından, 7 aylık kurs süresini tamamlayan 12 kursiyere, kurs öğretmeni olan Karasu HEM Usta Öğreticisi Fatma Bingül ile birlikte kurs bitirme belgeleri takdim edildi.

 

FOTO GALERİ İÇİN buraya TIKLAYIN

 

Tepetarla Mahallesi el ve makine nakışı kursu sergisine Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Sancaktar, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürü Selçuk Aşut, Karasu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Güldemir, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Karasu HEM eski müdürü Recep Ali Küçük, Tepetarla Mahallesi Muhtarı Sıtkı Bak, Diyanet-Sen Karasu Temsilcisi Üzeyir Aysu, çevre mahalle muhtarları ve okul müdürleri katıldı.

 

Kusr öğretmeni ve Karasu HEM Usta Öğreticisi Fatma Bingül, “7 aylık uzun bir süreyi birlikte geçirdiğim değerli Tepetarlalı bayanlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir çalışma ortaya koydular ve eserlerini görücüye çıkarttılar. Kursumuzun en dikkat çekici taraflarından biri de kursiyer Nagihan Aydın’ın, oğlu Umut Aydın ile birlikte 7 ay boyunca kursa devam etmesi oldu. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sergi açılışını birlikte yapan Karasu protokolü, sergiyi büyük bir ilgiyle gezdi. Ziyaret sonunda ikramlarda bulunuldu. Sergi sonunda Tepetarlalı Şehit Uzman Çavuş Hasan Keleş’in de kabri ziyaret edildi ve dua edildi.