Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencileri, ameliyat için gün sayan Kadir Şentürk için bir konser düzenleyecek. 15 Ekim Pazar günü Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenecek olan yardım konseri için, ekip üyeleri Karasu Kentpark girişinde stant açtı ve konser için bilet satışına başladı. Okulları da tek tek gezen ekip üyeleri tanesi 10 lira olan biletlerin satışı için örnek bir davranış gösterdi.

 

Pazar günü iki seans halinde gerçekleştirilecek olan destek konserinin ilk seansı saat 13:00’da, ikinci seansı ise saat 17:00’da yapılacak. Konsere gelenleri eğlenceli saatlerin beklediğini belirten öğrenciler, “Kadir kardeşimizin sağlığına kavuşması için biz de destek vermek istedik. Destek çığ gibi büyüyor, konsere ilgi beklediğimizden fazla oldu. Konser gelirinden elde edeceğimiz parayı, Kadir için açılan hesaba yatıracağız. Bilet almak isteyenler bize (0 507) 826 55 06 numaralı telefondan ulaşabilirler” dedi.

 

Kadir’in ameliyat masrafları için ilk etapta 65 bin TL toplamda ise 90 bin TL’ye ihtiyaç var. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, Finansbank şubelerinden, babası Şenol Şentürk’e ait TR79 0011 1000 0000 0055 9093 04 numaralı IBAN numarasını kullanarak yardımda bulunabilirler.

 

TOPLANAN PARA, AİLEYE TESLİM EDİLDİ: Haberi okumak için buraya tıklayın

 

SERDİVAN'DAN KADİR'E DESTEK: Haberi okumak için buraya tıklayın

 

KADİR ŞENTÜRK'ÜN HAYATI BU PARAYA BAĞLI: Haberi okumak için buraya tıklayın