-

Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda Karasu Yazarlık Atölyesi final programı düzenlendi. Öğrenci grubuna yönelik düzenlenen programı, Karasu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülüyordu.

Programa Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, genç yazar Mehmet Tuna, okul müdürleri, eğitimciler ve atölyede çalışmalar yürüten öğrenciler katılım sağladı. Programın anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yapan Dr. Ahmet Naci Helvacı ve İshak Sarı’nın ardından yazar adayı öğrenciler, kendi yazılarını okudu.

Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi Başkanı ve Portre Yazarı Fahri Tuna ile Şehit Hasan Kelaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Küçürek Öykü Yazarı Arzu Özdemir tarafından verilen 15 haftalık eğitim sürecinin sonunda öğrencilere katılım belgeleri verildi.

BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Yazar adaylarına belgeleri Kaymakam Dr. Helvacı, Başkan Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan tarafından takdim edildi. Programda Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi Başkanı Tuna, Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı’ya desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunarak kendisine bir hediye takdim etti.

Dr. Helvacı ve İshak Sarı; atölyedeki çalışmalarından ötürü Fahri Tuna, Arzu Özdemir ve Yazarlık Atölyesi Asistanı Miraç Küçük’e plaket ve teşekkür belgesi; atölyeye desteklerinden ötürü de Çetin Turhan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatma Betül Gökhan ile Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül’e teşekkür belgelerini verdi.