-

Sıkıntılarla dolu bir hayatı olan bir kadının iş hayatındaki başarısı ve tanıştığı biri ile hayatında yaşadığı olayları konu alan “Kilitli Kapılar Açılsa” isimli roman türü kitabını piyasaya süren 15 yaşındaki Karasulu yazar Sehle Uysal, Karasu’da 6 Mayıs Cuma günü imza günü düzenleyerek okurlarıyla buluşacak.

Küçüklüğünde itap okumayı sevmediğini fakat 10 yaşında gittiği bir kitap fuarında itaplara ve yazarlığa bakış açısının değiştiğini ifade eden Sehle Uysal, “Kitap okumayı sevmeyen biriyken, 10 yaşındayken tanıştığım bir yazar sayesinde içimde yazar olma isteği doğdu. Bugün de yazdığım dokuz romandan birini bastırarak kitaplaştırdım” dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde 6 Mayıs Cuma günü saat 14:00 ile 17:00 arasında düzenleyeceği imza gününde okurlarıyla buluşacak olan Sehle Uysal, “İmza günüme gelemeyen okurlarımız, Trendyol, N11, Çiçeksepeti ve Florya Kitap internet sitelerinden romanım temin edilebilecek. Tüm Karasu halkını ve edebiyat hayranlarını imza günüme davet ediyorum” diye konuştu.