2017-2018 tiyatro sezonunu tam bir kahkaha tufanı ile açmaya hazırlanan Naciye Bahçebaşı, bu yıl da, geçtiğimiz yıl gibi birbirinden güzel tiyatro gruplarını Karasu’ya getireceğinin müjdesini verdi. 3 Kasım Cuma günü saat 20:00’da sahneye konulacak olan bir tiyatro oyunu ile yeni sezona ‘merhaba’ diyeceklerini söyleyen Bahçebaşı, “Bu yıl, Karasulu tiyatro severleri müthiş oyunla bekliyor. İlk oyunumuz 3 Kasım’da sahnede olacak. Dört adet oyunu şimdiden Karasu’ya getirmek için hazırız. Tüm oyunlar için kombine fiyat uygulaması yapmaya hazırlanıyoruz. Böylece Karasuluları, çok uygun fiyata birbirinden ünlü oyuncularla bir araya getireceğiz” dedi.

 

 

Karasu’da sahneye konacak olan oyunda Yılmaz Morgül, Pelin Körmükçü, Özgür Özgülgün, Yelda Alp ve Ahmet Çevik 'Şaka Gibi' oyunuyla seyirciyle buluşacak. Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun, 2017-2018 sezonunda sahneleyeceği ‘Şaka Gibi’ adlı müzikli kabaresi, seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. ‘Şaka Gibi’ ile birlikte Yılmaz Morgül ilk kez, Pelin Körmükçü ise beş yıl aradan sonra tiyatro sahnesinde seyirci karşısına çıkacak. Yılmaz Morgül, ilk skeçte eşiyle kavga eden bir babayı, ikinci skeçte konservatuvar sınavına girmiş ama kazanamamış, sesi muhteşem ve meslek olarak musluk tamirciliği yapan bir işçiyi, üçüncü skeçte ise liposakşına giden bir kadının kocasını, son skeçte de cinayet programlarına çıkan bir adamı oynayacak.

 

 

Karasu’da oynayacakları oyun için bir açıklama yapan sevilen tiyatro sanatçısı Ahmet Çevik, “Bu değerli ekibi bir araya getirebilmek oldukça zordu. Ama onlar, bana inandılar ve tabii ben de onlara. Böylece birlikte bu renkli oyunu çıkarmayı başardık. Emek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi. Güncel konuları farklı ve komik bir bakış açsıyla 4 farklı skeç üzerinden anlatan oyunun, 2 perdeden oluştuğunu ve oyunu Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığını belirten Çevik, “Oyunumuzu usta tiyatro oyuncusu Tarık Şerbetçioğlu yönetti. Sözlerini Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı oyunun müziklerini Aras Deniz Sipahi bestelerken, koreografilerini ise Pınar Ataer üstlendi. Oyuna özel olarak hazırlanan sıra dışı kostümleri de Şinasi Günaydın ve Mehmet Kimyon tasarladı. Karasulu tiyatro severlerin, bu güzel komediyi kaçırmamalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

AHMET ÇEVİK, KARASU'YU ZİYARET ETTİ - Haberi okumak için buraya tıklayın

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: