6 yıllık çalışma

Karasulu Damla Tural, ilk kitabını çıkartmaya hazırlanıyor. Doğma büyüme Karasulu olan 18 yaşındaki Damla Tural, bu işi hobi olarak yaptığını açıkladı. İlk kitabını yazmanın heyecanını yaşadığını belirten Tural, “12 yaşından bu yana bu kitap üzerine çalıyorum. Yazmayı, okumayı seven biriyim. Elimden geldiği kadar güzel bir eser ortaya çıkartmaya çalıştım. Umarım herkes zevkle bu kitabı okur. Özellikle Karasulu insanların kitabını alarak desteklemesini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sözleşme imzalandı

Çarşamba günü kitabının sözleşmesini de imzaladığını belirten Yazar Damla Tural, “Anatolia Ferfir Yayın Evi’yle anlaşmamızı yaptık. Yaptığımız sözleşme 6 senelik bir sözleşme. Bundan sonraki eserlerimi de bu yayın eviyle paylaşacağım. Kitabım 3 seri halinde yayımlanacak. İlk serisi şuanda bitti. İkinci seri üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Eğer bitirebilirsem iki seriyi aynı anda baskıya vermek istiyorum. Hemen sonrasında ise üçüncü seriye geçiş yapacağım” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Bilim kurgu

Kitabının bilim kurgu üzerine olduğunu da belirten Yazar Damla Tural, “Bilim kurgu kitaplarında hata yapma şansınız çok azdır. Bu yüzden kitabımın üzerinde titizlik ile çalışıyorum” dedi. Karasu’daki gençlere örnek olmak istediğini de belirten Tural, “Eminim ki Karasu’da hatta tüm dünyada kelimelere dokunmak isteyen milyonlarca genç insan vardır. Bu yol zorlu bir süreç olsa da kimse umudunu kaybetmemeli ve hayallerinin peşinden gitmeli. Eli kalem tutan ama bu sürece adım atmaktan korkan herkese bir umut olmak için buradayım. Gökyüzü Savaşları’nda buluşmak dileğiyle” dedi.