Yassıgeçit Mahallesi Karasu HEM yılsonu sergisine katılım, önceki sergilere göre oldukça fazla oldu. Yassıgeçit İlk ve Ortaokulu’ndaki açılış ve müdürler toplantısı nedeniyle mahallede bulunan tüm ilçe okul müdürleri de tam kadro sergi açılışında yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Yassıgeçit sergisinin açılış konuşmasını Karasu HEM Müdürü Ferhat Tekeli yaptı. Tekeli, yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetleri ve açılan kurslar hakkında bilgi verdi.

 

Konuşmanın ardından protokol üyeleri, kursiyerlere belgelerini takdim etti. Karasu HEM Usta Öğreticisi Meryem Garip ve 20 kursiyer, 7 aylık kursun tamamlanmasıyla kurs bitirme belgelerini aldı. Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Müdürü Kemal Ataç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Şube Müdürleri Ahmedlatif Şahin, Servan Sever, Karasu Belediyesi Kültür Müdürü Fatma Tatlı ve Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik, kursiyerlere belgelerini verdi.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Belge töreninin ardından, protokol üyeleri, serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezen davetliler, çalışmaları dikkatle inceledi. Yassıgeçit Mahallesi Kur’an kursu binasında gerçekleşen sergi sonrası, mahalle sakinleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler, davetlilere ve okul müdürlerine ikram edildi. Sergi alanının, yoğun katılım dolayısıyla adeta bir şenlik alanı gibi olması da gözlerden kaçmadı.