Genç yaşta sahne almasıyla dikkat çeken ve çok kez de eleştirilere hedef olan Aleyna Tilki, Karasu’da verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Deniz Terzioğlu, Naciye Bahçebaşı ve ATK Organizasyon’un öncülüğünde Karasu’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Karasu Yaz Festivali, üç gün süreyle düzenlenen konserlerle büyük beğeni topladı. Yer yer de eleştirilere neden olan festivalin son konserinde sahneye çıkan Aleyna Tilki, festival alanını dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

Festivalin son konserinde sahneye ilk olarak Karadeniz’in sevilen sanatçısı Oflu Kadir çıktı. Sevilen sanatçı, hareketli ve duygusal Karadeniz ezgileriyle, hayranlarını coşturdu. Ardından sahne alan DJ Ece Ekren, dans gösterileri eşliğinde büyük konser öncesi heyecanı had safhaya çıkarttı. Dans grubunun nefes kesen gösterileri de konseri bekleyen Tilki hayranlarını coşturdu. Gecenin beklenen anı geldiğinde saatler 23:15’i gösteriyordu. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla sahneye çıkan Aleyna Tilki, hayranlarıyla birlikte sevilen şarkısını seslendirdi.

 

Çıkış şarkısının sonrasında “Sahneye hasta çıktım ama sizlerin coşkusunu görünce şimdiden iyileşmeye başladım” diyen Tilki, “Sesimden de anlaşılacağı gibi, bugün biraz hastayım. Bana eşlik eder, şarkıları beraber söylersek bu kusurumu ortadan kaldırmış olacağız. Önce kendinize, sonra orkestramıza, ayıp olmazsa da kendime bir alkış istiyorum” demesi üzerine alanı dolduran binlerce kişi coşkuyla alkış tuttu. Aleyna Tilki, ardından yeni klip çektiği ‘Sen Olsan Bari’ adlı şarkısını keyif veren bir sahne şovu eşliğinde seslendirdi. Canlı performansı ile de dikkat çeken Tilki, yıllar önce seslendirdiği ve kendisini üne kavuşturan ‘Gesi Bağları’nı da söyledi. Tilki, “Karasu’nun coşkusunu görünce iyileşmemek elde değildi. Bu coşku karşısında konseri bitirmek içimden gelmiyor. Karasu’ya ilk kez geldim ama bu coşkuyu inanın ki bekliyordu. Teşekkürler Karasu” diyerek saat 00:45’e kadar sahnede kaldı.

 

 

Konserin ardından sahnede, ATK Organizasyon adına Deniz Terzioğlu ve Özlem Terzioğlu’nun mektubu okundu. Terzioğlu çifti mektubunda, “Geçirmiş olduğumuz üç günlük yaz festivali boyunca yanımızda olan Karasu halkı ve ilçemizde tatil için bulunan misafirlerimize, çalışma ekibimize, güvenliğimizi sağlamak için üstün gayret sarf eden emniyet güçlerimize, şov ekibimize, tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Karasu adına güzel şeyler yaptık. Destek veren herkese teşekkürü bir borç biliyoruz” ifadelerini kullandı. Ardından sahneye gelen Özlem Terzioğlu, Aleyna Tilki’ye çeşitli hediyeler sundu. Gece, DJ Şaban Odabaş’ın muhteşem müzik şöleni ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Alanı dolduran yüzlerce müzik sever, DJ Odabaş’ın müzik şovu eşliğinde dans ederek yaz festivalini tamamladı. Festival haftası kapsamında Karasu Belediyesi’nin düzenleyeceği Karasu Kültür Turizm ve Fındık festivali ile etkinliklerin devam edeceği ve bir konserin daha gerçekleştirileceği belirtildi.

 

İŞTE GÜN GÜN FESTİVAL PROGRAMI: buraya tıklayın

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: