KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

 

Karasu basını, geçtiğimiz hafta içi Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet’in misafiri oldu. İlçe gündeminden ve mesaiden uzak birkaç saat geçirmenin keyfini çıkartan Karasu basını temsilcileri, Muhtar Emanet’in misafiri oldu.

 

Kurudere Mahallesi’nde hizmet veren ve Hasan Alemdar’ın sahibi olduğu Alemdar Alabalık Tesisleri’nde iş konuşulmadan unutulmaz birkaç saat geçiren basın mensupları, tüm haftanın stresini attı. Mahalle hakkında Emanet’ten enteresan hikayeler de dinleyen ilçe basını, ziyaretten memnun ayrıldı.

 

VATANDAŞLA DEVLET ARASINDA KÖPRÜ

 

Kurudere Muhtarı Hasan Emanet, “Yerel basınımız, hem bizim hem de ilçe halkımızın sözcüsü, sesi ve kulağıdır. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yemek sözümüz vardı. Yerine getirdik. Bizi kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlçe basını temsilcileri de bu nazik ikramdan ötürü Muhtar Hasan Emanet’e teşekkürlerini ileterek, “Muhtarlarımız, mahalle sakinleri ile devlet arasındaki en önemli köprü görevini görüyor. Onların da emekleri göz ardı edilemez” diyerek işten uzak geçirilen vaktin tadını Emanet ile birlikte çıkartmayı ihmal etmedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: