-

KUZUSU İLE ALIŞVERİŞE GİDİYOR (izle):

Pandemi dolayısıyla evden çıkamayan çocuklarının sıkılganlığını gidermek için kuzu sahiplenen Nükhet Azaklı, Karbeyaz ismini verdiği kuzusu ile alışverişe çıkışıyor, kasaba gidiyor ve sahilde geziyor. Görenlerin de büyük ilgiline maruz kalan kuzu, Azaklı ailesinin adeta beşinci üyesi oldu.

Karapınar Mahallesi’nde arkadaşından yaklaşık bir ay önce aldığı kuzuyu sahiplenen Nükhet Azaklı, kuzusuna bebek gibi bakıyor. Kuzunun bayram sonuna kadar evlerinde kendileriyle birlikte yaşayacağını belirten Azaklı, “Bundan sonra da köyle yerimiz var, orada bakacağız” dedi.

Kuzunun bakımını nasıl gerçekleştirdiğini de ifade eden Nükhet Azaklı, “Bir buçuk - iki saatte bir iki biberon süt veriyorum. Günde üç litreye yakın süt içiyor. 6 - 7 tane de bez değiştiriyoruz. Alttan çıtçıtlı badilerimiz var. Kolay, zor değil” şeklinde konuştu.

SAHİBİNİ GÖREMEYİNCE MELEMEYE BAŞLIYOR

Kuzunun kendisinin göremediği zaman melemeye başladığını da kaydeden Azaklı, “Evde, dışarıda her yerde sürekli birlikteyiz. Hep benim peşimde dolanıyor. Beni göremediği zaman melemeye başlıyor, beni arıyor. Beni gördüğü zaman sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.

“Dışarıda da öyle. Birlikte alışverişe, markete, kasaba gidiyoruz” diyen Nükhet Azaklı, “Yasaklar olmadığı zaman bazen sahile iniyoruz. İnsanlar gördüğü zaman çok şaşırıyor” dedi. Bulundukları apartmanın kendilerine ait olduğunu da söyleyen Azaklı, “Yabancı yok. Zaten çok ses çıkartmıyor. Gece beni göremediği zaman çok meliyor. Onun dışında bir sıkıntı yok” diye konuştu.

Kuzusuyla beraber uyuduklarını da vurgulayan Azaklı, “Ben zaman uyursam, o da benimle birlikte uyuyor. Mutfakta ben yemek hazırlarken masanın altında yatar, beni bekler. Mutfaktan çıkarsam yine benim peşimde. Her yerde birlikteyiz” sözlerine yer verdi.

Kuzusuna özgü sosyal medya hesabı da açan Nükhet Azaklı, “İnstagramda snowbeyaz diye bir hesap açtık. Sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Çok kısa sürede ilgi gördü. Siz de takip etmek isterseniz, bekleriz” diye belirtti.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.