KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi  /  Sunum: Nevtan Angün

 

65 yaş üzeri vatandaşlar, bu yıl buruk bir bayram yaşadı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması nedeniyle, alışılmış bayramlardan uzak bir Ramazan Bayramı yaşandı. Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan Pazar günü, 65 yaş üzeri vatandaşlar için sokağa çıkma izni verildi.

 

Saat 14:00’da Karasu Sahil Park’ta güneşli havanın ve denizin tadını çıkartan 65 yaş üzeri vatandaşlar, torunlarından ve çocuklarından uzakta bayram yaşamanın burukluğunu yaşadı. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, büyüklerini unutmadı ve Sahil Park’ta vakit geçiren vatandaşlara çikolata ikram etti, kolonya tuttu ve İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman adına onların bayramlarını kutladı.

 

 

İkramlar karşısında memnuniyetlerini gizleyemeyen eli öpülesi büyükler de, yaşadıkları buruk bayrama renk kattıkları ve kendilerini unutmadıkları için polis memuru evlatlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

Saat 14:00 ile 20:00 arasında kendileri için verilen sokağa çıkma iznini adeta son dakikasına kadar değerlendiren 65 yaş üzeri vatandaşların görüntülü olarak çocukları ve torunlarıyla internet üzerinden bayramlaşması da dikkat çekti.

 

HABERE AİT VİDEO: