-

KARASU'DA BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI (izle):

...

Beşiktaş’ın şampiyonluk coşkusu Karasu’da devam ediyor. Karasu Kartalları Grubu ve Karasulu Beşiktaşlılar, eşlerini ve çocuklarını alarak coşku dolu bir kutlama gerçekleştirdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın da coşkusuyla birleşen kutlamalar renkli görüntüler ortaya koydu.

Karasu Orman İşletme Müdürlüğü önünde toplanan grup, ilk olarak konvoyla Sahil Park’a gitti. Burada tezahüratlar yapan Karasulu Kartallar, meşaleler eşliğinde marş söyledi. Grup ardından Atatürk Bulvarı’na yöneldi.

Bulvar girişinde de yine tezahüratlarla şampiyonluklarını kutlayan Beşiktaşlılar, kadın ve çocukların da katılımıyla görülmeye değer anların yaşanmasına neden oldu. Taraftarlar, Atatürk anıtı önünde hatırı fotoğrafı çektirmelerini ardından kutlama programını sonlandırdı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.