-

Karasulu Tarık ve Neslihan Akdoğan’nın Pazartesi günü üçüncü çocukları dünyaya geldi. Bir kız bir de erkek çocuk sahibi olan Akdoğan ailesi, yeni doğan kızlarını kucaklarına almanın heyecan ve gururunu yaşadı.

Sakarya’da bir hastanede saat 18:00’da 3 kilo 500 gram ağırlığında dünyaya gelen kızlarına Akdoğan ailesi, ‘Elis’ ismini verdi. “Üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyen Tarık Akdoğan, “Güzeller güzeli kızım, dünyamıza ailemize, hoş geldi; iyi ki geldi. Dilerim vatana, millete hayırlı bir evlat olur” dedi.

Kendisine ‘Hayırlı olsun’ tebriklerini ileten akraba, dost ve sevenlerine de teşekkürlerini ileten baba Akdoğan, “Gün boyunca telefonla arayan, mesaj atan ve yüz yüze güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun. Sağ olsunlar, var olsunlar” şeklinde konuştu.

Biz de KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak Akdoğan ailesini tebrik ediyor, ‘Allah analı, babalı büyütsün’ diyoruz.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.