-

Karasu’da gerçekleştirilen “Karasu Yaşayan Değerleriyle Buluşuyor” programı sonrası Karasu Kartalları Derneği’ni ziyaret eden Milli futbolcu Recep Çetin, doğup büyüdüğü bir ilçede böylesi güzel bir derneğin olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Emektar futbolcu, dernek duvarındaki hatıra panosunu da imzaladı.

Her geçen gün, adı Beşiktaş’la özdeşleşmiş ünlü kişileri bir bir ağırlamaya devam ettiklerini söyleyen Karasu Kartalları Derneği Başkanı Volkan Yıldız, “Yaklaşık iki ay önce dernek başkanlığı görevini devraldım. Yönetim kurulumuz ve üyelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Dernek olarak birlik ve beraberliğimizi sürdürerek Beşiktaş’a gönül vermiş Karasuluları bir çatı altına toplamayı planlıyoruz” dedi.

“Bu süze zarfı içinde adı Beşiktaş ile özdeşleşen ünlü kişileri de ilçemizde, derneğimizde ağırlıyoruz” diyen Yıldız, “Geçtiğimiz hafta ‘Güzel Adam’ lakabı ile Süreyya Soner’i ağırladıktan sonra bu haftada adı Beşiktaş’ımızla özdeşleşen Milli futbolcu Recep Çetin’i konuk ettik. Derneğimizle ilgili güzel sözleri bizleri mutlu etti. Derneğimizin gurur köşesi olan anı duvarına adını yazarak imzaladı. Bizi kırmayıp derneğimizi ziyaret eden Sayın Recep Çetin’e teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.