Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Şehit Ahmet Baş ve Şehit Hasan Keleş'in aileleri bu yıl Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçirdi. Şehit ailelerini bu günde unutmayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, onların tek tek bayramını tebrik etti. Başkan Sarı’ya eşi Gülten Sarı da eşlik etti. Şehit aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için Başkan Sarı ve eşine teşekkürlerini iletti.

 

Ziyarette şehit aileleriyle uzun uzun sohbet eden İshak Sarı, “Bu yıl, Ramazan Bayramımızda bu anlamlı geleneğimizi devam ettirerek sosyal mesafeye uyup maske takarak şehit yakınlarımızı bu özel günde yalnız bırakmamaya çalıştık. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır ve metanet diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Türk milleti, şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların ailelerine büyük önem vermiş ve onlarla ilgilenmeyi, onların yanlarında olmayı çok önemli bir sorumluluk olarak bilmiştir” diyen Sarı, “Vatanı, milleti, devleti için evlatlarını, çocuklarını feda edecek ailelerin varlığı bir milletin, bir devletin en büyük zenginliğidir” dedi.

 

ZiYARETLERE AİT FOTOĞRAFLAR: